Kreativne likovne radionice

IVAlis 1 IVAlis 2IVAcov

 

 

 

 

 

 

 

 Svijet lutaka bogat je i šarolik. Lutka može biti tako malena da je natakneš na prst i tako velika da je pokreće više animatora. Na pozornici Zagrebačkog kazališta lutaka djeca će vidjeti mnogo vrsta lutaka, a likovne radionice pružaju im priliku da se i sami okušaju u njihovoj izradi. Radionice su tematski vezane uz odgledanu predstavu, kako bi djeca obogatila kazališni doživljaj i s ponosom ponijela kući lutku koju su sama izradila.

Kreativne radionice uz predstave u slobodnoj prodaji

Kreativne likovne radionice već dugi niz godina uveseljavaju male gledatelje, a započinju jedan sat prije predstave, prema rasporedu na mrežnoj stranici ZKL-a. Uz stručno vodstvo djeca će izraditi lik iz predstave - naravno, uz pomoć mame ili tate, djeda ili bake.

Likovne radionice namijenjene vrtićima i školama

Likovne radionice kreativna su nadopuna predstavi koja djeci omogućuje da vide kako uz pomoć mašte te škarica, ljepila, tkanine ili papira nastaje šarmantna lutka. Radionica može biti tematski vezana uz odgledani naslov, ali tema se može i prilagoditi željama učiteljica i odgajateljica.

Prema dogovoru, djecu možemo provesti kroz našu lutkarsku radionicu i pokazati im kako nastaju lutke te im omogućiti da vide kako se pokreću.

Radionice vodi stručna lutkarska pedagoginja Iva Lipovac.

 
mravovi

Reviw on bokmaker Number 1 in uk William Hill Bonus by w.artbetting.net
Free Themes & Templates
http://artbetting.net/