Drage naše gledateljice i gledatelji,

Pozivamo vas da u prosincu dođete u naše kazalište gdje smo vam priredili čarobno blagdansko ozračje. Uživat ćete u posebnom blagdanskom ozračju i našim najboljim predstavama. I ove godine vraća se naša slavna Božićna priča, a od srca vam preporučamo i svoj najnoviji naslov Medo Đuro ne želi spavati. Nakon pojedinih izvedbi (potražite točan popis u našem rasporedu), doći će i slavni bradonja u crvenom podijeliti djeci darove. Princip je isti kao i svake godine - roditelji prije izvedbe ostave dar na pultu kod garderobe, a Djed Božićnjak uručit će ga djetetu u posebnom programu nakon predstave. Nemojte se brinuti! Ni ove godine neće biti gužvi jer smo vam u gledalištu osigurali propisan razmak, a odrasli ulaze u dvoranu s Covid-potvrdama.

A podjela darova? Ovi neobični uvjeti probudili su kreativnost našega tima koji je izumio poseban božićni stroj za darove! Ovaj šarmantan izum, koji kao da je uvezen ravno iz radionice Djeda Božićnjaka na dalekome sjeveru, osigurat će djeci potreban razmak od slavnoga Djeda, a jamačno ih i oduševiti.

Pozivamo vas da i ovaj Božić dočekate s lutkama - veselo, ali i sigurno!

Vaš ZKL

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.