Ana Tonković 

 

Medo Đuro ne želi spavati

Pročitaj mi još jednom slikovnicu!
Pronađi mi omiljenu igračku!
Upali mi malu lampicu!
Ne zatvaraj vrata!
Molim čašu vode!
Pjevajmo pjesmicu!
Ostani sa mnom!
Još pet minuta!

Zvuči poznato? Velik broj djece u nekom trenutku odrastanja osjeti nelagodu kod odlaska na spavanje. Ponekad je to povezano s prelaskom u novu sobu, ponekad i sa spavanjem u vrtiću, a najčešće s - mrakom. Naš Đuro nije iznimka pa će i on jedne noći susresti svoje strahove koji možda i nisu baš tako strašni kada ih se upozna.

U poslijednje dvije sezone Medo Đuro postao je jedan od omiljenih likova najmlađe publike našeg kazališta. Jednako je popularan kod roditelja i odgajatelja jer svaka nova pustolovina našeg medvjedića obrađuje neki od izazova s kojima se djeca predškolskog uzrasta svakodnevno susreću.

Medo Đuro ne želi spavati

Tekst: Ana Tonković
Režija: Petra Mrduljaš
Kreacija lutaka: Neda Vuković
Scenografija: Ana Sekulić
Glazba: Nenad Brkić
Oblikovanje svjetla: Dražen Dundović

Inspicijentica: Snježana Bilandžija
Fotografije: Ines Novković

Igraju

MARTA BOLFAN UGLJEN
ANA-MARIJA PERCAIĆ
BORNA GALINOVIĆ

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.