Interaktivni programi za djecu

Uz brojne predstave u ponudi Zagrebačkog kazališta lutaka su i dva interaktivna programa:

  1. LIKOVNA RADIONICA za škole i vrtiće - kreativni program u kojemu djeca prije ili nakon odgledane predstave izrađuju likove iz priče i uče osnove animacije. Program vodi Iva Lipovac, tel. 01/4878-446.
  2. LIKOVNA RADIONICA prije predstave za građanstvo - kreativni program u kojem djeca, uz pomoć odraslih, izrađuju lutke iz predstave koju će gledati. Radionica je besplatna, a održava se sat vremena prije predstave u predvorju ZKL-a prema rasporedu!

Lutkarsko-likovne radionice za škole i vrtiće

Lutkarsko-likovne radionice kreativna su nadopuna predstavi koja djeci omogućuje da vide kako uz pomoć mašte te škarica, ljepila, tkanine ili papira nastaje šarmantna lutka. Na pozornici Zagrebačkog kazališta lutaka djeca će vidjeti mnogo vrsta lutaka, a likovne radionice pružaju im priliku da se i sami okušaju u njihovoj izradi.

  • Radionica može biti tematski vezana uz odgledanu predstavu kako bi djeca obogatila kazališni doživljaj i s ponosom ponijela kući lutku koju su sama izradila, ali tema radionice se može i prilagoditi željama učiteljica i odgajateljica.
  • Prema dogovoru, djecu možemo provesti kroz našu lutkarsku radionicu i pokazati im kako nastaju lutke te im omogućiti da vide kako se pokreću.
  • Radionice vodi stručna lutkarska pedagoginja Iva Lipovac.

Više

Likovne radionice prije predstave za građanstvo

Likovne radionice kreativna su nadopuna predstavi koja djeci omogućuje da vide kako uz pomoć mašte te škarica, ljepila, tkanine ili papira nastaje šarmantna lutka. Uz stručno vodstvo djeca će izraditi lik iz predstave - naravno, uz pomoć mame ili tate, djeda ili bake.

Održavaju se sat vremena prije predstave za građanstvo, tematski vezane uz predstavu koja slijedi, kako bi djeca obogatila kazališni doživljaj i s ponosom ponijela kući lutku koju su sama izradila.

Radionice vodi stručna lutkarska pedagoginja Iva Lipovac.

Više

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.