Što je nova?

U našem se kazalištu uvijek sprema nešto novo - četiri ili pet premijera godišnje, a usto i brojni prigodni događaji. Svakako pratite što smo vam pripremili. Predlažemo i da se pretplatite na naš bilten, ako želite da vam novosti stižu u elektronski poštanski sandučić.

Premijere

Zagrebačko kazalište lutaka na repertoaru ima raznovrsnu paletu naslova i nastoji obuhvatiti klasike dječje književnosti kako bi djeca predškolskog i školskog uzrasta mogla prošiti svoje poznavanje književnosti i upoznati specifičnosti kazališne umjetnosti te jednoga dana postati pravi, upućeni pratitelj kazališta „za odrasle“.

Naš repertoar sadrži djela domaćih i stranih autora, klasičnih i suvremenih, narodnih i autorskih pripovjedaka, kako bi se djeci predstavila što šira paleta priča i lutkarskih estetika. Pogledajte što smo za vas priredili u novoj sezoni!

Više

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.