JADRAN GRUBIŠIĆ 
dobio je nagradu “Nevenka Filipović”
za najbolje lutkarsko glumačko ostvarenje

Na 31. Festivalu glumca našem Jadranu Grubišiću dodijeljena je nagrada NEVENKA FILIPOVIĆ za najbolje lutkarsko glumačko ostvarenje ili glumačko ostvarenje u predstavama za djecu i mlade za ulogu MIĆE u predstavi ERO S ONOGA SVIJETA Zagrebačkog kazališta lutaka, u režiji Krešimira Dolenčića. Jadranu od srca čestitamo i zahvaljujemo žiriju Festivala glumca, a vas pozivamo da pogledate iduće izvedbe sada već višestruko nagrađivanog "Ere s onoga svijeta".

 


Prema riječima Ocjenjivačkog suda u čijem su sastavu isključivo glumci, a koji je radio u sastavu Vid Balog (predsjednik), Blanka Bart Hajoš i Vladimir Andrić, "Jadran je ovu nagradu dobio kao prvi među jednakima. Kako u kategoriji dječje te lutkarske predstave nemamo mogućnosti dodijeliti cijelom ansamblu nagradu kakvu je zaslužio, zahvaljujemo Mići što je ljepotom igre i divnom suradnjom, od redatelja Krešimira Dolenčića do svakog uposlenika Zagrebačkog kazališta lutaka, izveo vrhunsku predstavu kakova se malokad dosegne. Bravo Jadrane! Bravo Zagrebačko kazalište lutaka!"

Prijava korisnika

Mrežna stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačiće upotrebljavamo kako bismo personalizirali sadržaj i oglase, omogućili značajke društvenih medija i analizirali promet. Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića. Polica privatnosti.